Rootslase koduklubi FC Midtjylland andis teada, et 28-aastane Olsson kaotas nädal aega tagasi oma kodus teadvuse. Ta viidi kiiresti Aarhusi haiglasse ja teda hoitakse siiani hingamisaparaadi all.

„Kristoffer Olsson põeb ilmselt ägedat ajuhaigust, mis ei ole tingitud enese tekitatud kahjustusest ega välistest teguritest,“ teatas FC Midtjylland oma pressiavalduses.

Klubi kinnitusel ravivad rootslast selle ala spetsialistid. Taani juhtivate meditsiiniekspertide meeskond töötab praegu selle kallal, et panna jalgpallurile diagnoos ja alustada õiget ravi.

Olsson, kes on Midtjyllandi esindanud alates 2022. aastast, on vahele jätnud kaks Taani meistriliiga kohtumist. Viimati käis ta väljakul 9. veebruaril Atlantic Cupi matšis Fredrikstadiga.

Rootslase koduklubi lisas, et „kuulujuttude ja oletuste“ tõttu tundsid nad, et on sunnitud Olssoni tervisliku seisundi avalikustama.

„Kõik inimesed on FC Midtjyllandis loomulikult Kristofferi ootamatust haigusest sügavalt mõjutatud ning meie mõtted ja täielik toetus lähevad hetkel Kristofferile ja tema perele,“ lisatakse klubi poolt.

Olsson on Rootsi koondises pidanud 46 kohtumist.