Pühapäeval alanud DreamLeague Season 22 turniiri esimeses alagrupiturniiris on pidanud kõik meeskonnad esimesed neli mängu. B-alagrupis hoiab eestlase koduklubi Team Secret kaheksa meeskonna seas viiendat kohta, olles kahemängulistest vastasseisudest kogunud kolm viiki ja ühe kaotuse. Turniiri avapäeval võeti 1:1 viik hiinlaste Xtreme Gamingu vastu ning 0:2 kaotus Shopify Rebellionilt.

Esmaspäevasel mängupäeval pisteti rinda Vene meeskondadega 1win ja Team Spirit, kes on möödunud aastal kroonitud „Dota 2“ maailmameistriteks. Team Secret lahkus mõlemast kohtumisest viigiga ning jätkab alagrupiturniiri seni ühegi võiduta.

Alagruppides on jäänud pidada veel kolm mängu, misjärel kvalifitseeruvad mõlema grupi neli paremat meeskonda järgmisesse alagruppi, mille neli paremat hakkavad play-off mängudes turniiri võidu ja 300 000 dollari nimel.

Kuigi Team Secret ei ole ühtegi kohtumist võitnud, võetakse tulemust näitamisel arvesse võidetud mängude arvu, mis jätab eestlase meeskonnale jätkuvalt head võimalused järgmisesse alagruppi pääsemiseks.

Clement „Puppey“ Ivanov astub uuesti võstlustulle täna, kui kell 15.30 minnakse vastamisi Tundra Esportsiga ning kell 20.30 senise B-alagrupi liidri Auroraga.