Kulbin tegi lasketiirudes ühe möödalasu ning kaotas kulla võitnud norralasele Kasper Kalkenbergile minuti ja 13 sekundiga. Medalist jäi eestlane 8,6 sekundi kaugusele.

Hõbeda sai horvaat Matija Legovic, kes kaotas võitjale 30 sekundiga. Pronksi teenis soomlane Jimi Klementtinen (+1.04).

Kui värske maailmameister tiirudes ei eksinud, siis Legovic ja Klementtinen said ühe trahvi.

Väga hea võistluse tegi meie koondislastest ka Yaroslav Neverov, kes lõpetas kahe trahvi juures seitsmendal kohal (+1.17,9).

Daniel Varikov ja alles 15-aastane Armin Aun said vastavalt 49. (2; +3.19) ja 52. koha (2; +3.22). Kokku oli stardis 115 noormeest.

Esimesed võistlused kerge haiguse tõttu vahele jätnud Kulbin tunnistas Delfile, et ei osanud täna midagi erilist oodata.

„Kui aus olla, siis mulle endale see eriti mingit rahulolu ei paku,“ sõnas Kulbin viienda koha kohta. „Väikse rahulolu pakub vaid see, et pärast haigust ei ole päris protokolli taga.“

„[Esimese tiiru] Möödalask oli puhas enda viga. Ma ei suutnud piisavalt keskenduda ja tegin vea sihtimispildis. Sõidu koha pealt ei osanud midagi oodata, kuna viimased päevad pole ma end tõsiselt liigutanud. Esimene ja teine ring olid okeid, kuid viimane ring läks väga raskeks,“ lausus Kulbin, kes tundis end finišis väga halvasti ja pidi 20 minutit taastuma.

Tänane esikümme: