Pajur edestas 123-kilomeetrisel võistlusel prantslaseid Clement Izquierdot (AVC Aix-en-Provence) ja Theo Thomast (VC Villefranche Beaujolais).

„Läksin starti võidumõtetega. Rada sobis mulle hästi ja rasked ilmastikuolud samuti,“ rääkis Pajur võistluse järel. „Olin sõidu algusest peale valves ja tundsin, et enesetunne on väga hea. Kuni viimase ringini, kust jäi 20 km lõpuni, oli grupis enam-vähem kontroll ja ohtlikud minekud neutraliseeriti. Umbes 10 km enne lõppu sõitsin ühe prantslasega koos eest ära ning mõned kilomeetrid hiljem tuli veel kümme ratturit meile järele. Viimasel tõusul ründas Clement Izquierdo ning ma andsin maksimumi, et temaga kaasa saada. Jõudsin talle 300 m enne lõppu tuulde ja seejärel sprintisin end võidule!“

Belgias peetud ühepäevasõidul Brüssel-Opwijk (132,7 km) sai Frank Aron Ragilo (DSM/Food Valley; +2.45) 26. koha. Võidu pälvis inglane Joshua Giddings (Lotto Dstny Development Team; 3:45.22), jättes selja taha belglase Zeno Mooneni (Wanty-ReUz-Technord) ja itaallase Andrea Raccagni Noviero (Soudal Quick-Step Devo Team).

Hispaanias peetud amatöörratturite ühepäevasõiul Circuito del Guadiana pälvis Markus Mäeuibo (Equipo Essax; +7.00) 54. koha. Kolm parimat olid tšehh Vojtech Kminek (Equipo Cortizo; 3:50.59) ning hispaanlased Javier Ibanez (Caja Rural-Alea; +0.00) ja Francesc Bennassar (Equipo Cortizo; +0.20).