Kullamäe tabas mängust küll kümnest viskest kaks, aga tema 30 sekundit enne kohtumise lõppu sopsanud vise tõi tabloole seisu 63:59 ja seda võib lugeda viimaseks Leedu kirstu löödud naelaks. „Mõlemad mängud tulid raskelt, aga suutsime kaitses pidama saada ja selle pealt mõlemad võidud tulid,“ rääkis tagamängija, kelle arvele jäi esmaspäeval kuus punkti ja lausa üheksa korvisöötu.

Arusaadavalt sillutas Eesti tee võidule kaitsega, sest Leedu viskas teisel poolajal 22 ja kokku ainult 59 punkti. Läbi kohtumise tegi Eesti pahandust ka lauas, kus võõrustajad said kokku 48 ja vastased 29 lauda. „Lauas olime täna väga tublid, see andis meile rünnakul lisavõimalusi ja kaitseks energiat. Jõesaar on Jõesaar, see pole üllatus, et suudab nii mängida,“ arutles ta.

Sealjuures polnud Eestil endalgi sugugi veatu päev, sest näiteks kaugviskeid tabati esmaspäeval 22% ja vabaviskeid 58%. „Mõlemas mängus jäi varu, aga see näitabki meie kvaliteeti, et suudame ka mitte oma parima mänguga olla konkurentsivõimelised. Meie eesmärk oli võita mõlemad mängud ja saime sellega hakkama,“ lausus mängujuht.

Kullamäe enne viimast minutit oli tabanud mängust üheksast viskest ühe, aga 30 sekundit enne matši lõppu võttis ta otsustava viske ikkagi enda õlule. „Peatreener usaldab mind ja saan iganädalaselt ka karastust. Ma olen õnnelik, et selle viimase sisse panin. Lõpp hea, kõik hea!“ sedastas.

Vaata, mida arvas Kullamäe kohtunike tööst ja saalis olnud atmosfäärist.