Kui Leedu koondisel langes vahepealsel ajal rivist kaks meest, siis Eesti koondises vigastustega muresid pole ja kõik läks plaanipäraselt. „Sel korral isegi lend ei hilinenud, saime ilusti öö ära magada, korraliku trenni ära teha ja tervis on meestel korras. Sellega muret pole,“ lausus Rannula.

Leedu alistas neljapäeval Vilniuses Poola 83:64, sealjuures teisel veerandil näitasid võõrustajad suurepärast kaitset (Poola viskas 11 punkti) ning teisel poolajal said nad rünnaku lippama (Leedu viskas mõttepausi järel 48 punkti).

„Ma ütleks, et Leedu tegi üldse hea mängu. Nad mängivad praegu väga meeskondlikult – superstaare neil kohal pole ja on näha, et üksteise mõistmine on väga hea ja pall liikus hästi. Olid ka sellised mehed, kes õnnestusid hästi ja viskasid väljast sisse. Leedu on päris kõva pähkel, mida murda. Pole päris nii, et keskendud ühele-kahele mehele ja töö on tehtud. Seepärast keskendusime ka täna paarile nende liikumisele, mis neil hästi toimivad ja üritame rohtu leida,“ selgitas Rannula.

Leedu tegi Poola vastu terve mängu peale ainult neli pallikaotust ja nad said üsna lihtsaid korve. „Ma ütleks, et Poola oli suhteliselt passiivse kaitsega. Nende stiil on provotseeriv ja nad mängivad palju korvi all [216-sentimeetrise Aleksander] Balcerowski peale, kes peaks kõik ära lappima. Leedu hammustas selle hästi lahti. Nende tagamängijad on targad mängumehed, kes panid palli kiirelt liikuma ja Poola jäi sellega hätta. Leedu tänane pluss ongi tagaliin ja lisaks on nende neljad liikuvad ning head söötjad. Sellega peame eelkõige tegelema,“ tõi Rannula välja järeldusi vastaste eelmisest mängust.

Vaata videost, mis on Rannula meelest Leedu koondise suurim relv ning mida õpiti Põhja-Makedoonia kohtumise esimesest poolajast.