Kohtumist oli mängitud vaid 35 sekundit, kui Bordeaux ründaja Alberth Elis põrkas õhuvõistluses kokku Donatien Gomisega.

Elis kukkus intsidendi järel kokku ja lamas mitu minutit liikumatult murul. Pärast meedikute ligi 10 minutit kestnud tohterdamist toimetati mängija kanderaamiga platsilt minema.

Prantsusmaa meedia teatel oli 28-aastane Hondurase koondislane väljakul teadvusel, kuid Pellegrini ülikooli haiglasse toimetades viidi ta kunstlikku koomasse. Elisel diagnoositi kokkupõrke järel raske ajutrauma, mistõttu tehti talle laupäeva õhtul operatsioon. Praegu viibib mängija intensiivravi osakonnas.

Bordaux võitis Zan Vipotniki 40. minuti väravast kohtumise 1:0. Meeskonna peatreener Albert Riera pühendas võidu avapoolajal haiglasse toimetatud Hondurase pallurile.

„See võit kuulub talle. Rääkisime arstiga, kuid nad ei oska veel midagi täpselt öelda. Tean vaid seda, et ta on haiglas,“ nentis Bordaux loots.

Klubi väravavaht Karl-Johan Johnsson oli samuti toimunust šokis: „Ma pole midagi sellist oma karjääris kogenud. Seda vaadata oli väga raske. Poolajapausil saime teada, et ta on ärkvel. Vaatame, mida tulevik toob,“ tunnistas puurilukk.

Elis tegi Hondurase koondise eest debüüdi 2014. aastal, tõustes kiirelt rahvusmeeskonna võtmemängijaks. 64 kohtumisega on ründaja löönud 13 väravat.