Torontos sündinud 20-aastane Egwu on varem mänginud vaid kodumaal, kus ta on esindanud BTB Akadeemiat, FC Edmontoni, Grant MacEwani ülikooli satsi ning MLS-i klubi Toronto sõsarmeeskonda FC London. Edmontoni ridades sai keskkaistja kirja ka ühe kohtumise Kanada kõrgliigas. Egwu sõlmis Narva Transiga kaheaastase lepingu, mida osapooled saavad soovi korral ühe hooaja võrra pikendada.

29-aastasel Leonardo Rolonil on väga põnev taust, sest nooruspõlves kuulus ta lausa Argentina U20 koondisesse. Paremäär aitas ühe kandva lülina rahvusmeeskonna 2015. aastal Lõuna-Ameerika noortemeistriks, samuti oli ta toona U20 MM-il kolmes mängus algkoosseisus.

Suurt läbilööki meeste jalgpallis Rolon ei teinud, aga see-eest on tema CV üsna kirju. Ta on esindanud kodumaal teiste seas suurklubisid Velezi, Arsenali ja Quilmesi, Ecuadoris Emeleci, Tšiilis Iquiquet ja Audaxi, Mehhikos Cafetalerost ning viimati Malaisias Kelantani. 171-sentimeetrine paremäär sõlmis piirilinna klubiga üheaastate lepingu.

Samuti sõlmis Trans sel nädalal laenulepingu ründaja Taaniel Ustaga, kes mullu esindas meistrisarjas Harju JK Laagrit. Narva meeskonna selle hooaja esimene ametlik matš toimub pühapäeval, kui nad võtavad superkarika finaalis mõõtu Tallinna Floralt.