Aasta parima naismängija tiitli pälvis möödunud hooajal kodustel Euroopa meistrivõistlustel ja lisaks kõigil neljal Major etapil, sealhulgas maailmameistrivõistlustel triumfeerinud Kristin Tattar. Parimaks meesmängijaks nimetati 2023. aastal karjääri parima hooaja teinud Mauri Villmann.

Möödunud hooaja parima noormängija tiitli teenis Ville Kivisilla, aasta parimaks seeniormängijaks nimetati Priit Randes ning korraldatud võistluseks augustikuus toimunud Euroopa meistrivõistlused lauluväljakul. Hooaja meeldejäävaimaks sündmuseks oli Tattari EM-i esikoht.

Tattar tõdes Delfile antud intervjuus, et üllatusena aasta parima mängija tiitli võitmine talle ei tulnud.

„Mul on olnud suur au olla maailma discgolfis nii-öelda ühes veduri staatuses. Sellest tulenevalt võiks ju eeldada, et ka kodupubliku ees tuleb see tiitel ära. Nii ka täna läks,“ rääkis eestlanna. „Möödunud aastal tehtu tekitab väga sooja tunnet. Kõik eesmärgid said saavutatud. Väga maagiline hooaeg oli, mil järk-järgult sai latti tõstetud ja paremaks mindud. Tahes tahtmata tekib uue hooaja eel küsimus, et kuhu edasi. Aga võtan päev korraga. Olen 2024. aasta avapaugu eel põnevil, kuid samas üritan mitte üle mõelda.

Eduga kaasnev tähelepanu