Prantsusmaa tippklubi Lille’i kasvandik Reginald liitus Kaljuga 2014. aastal ning pallis Nõmme mändide all 2019. aasta lõpuni. Seejärel proovis poolkaitsja õnne Maltal ja Rootsis. Eelmise aasta suvel jõudis ta aga Narva Transi. Nüüd on Reginald Nõmmel tagasi.

„Väga hea on koju tagasi tulla. Tunnen algava hooaja eel elevust ja ootan Hiiu staadionil taaskohtumist Pantritega,“ sõnas Reginald Nõmme Kalju kodulehe vahendusel.

„Meil on noor ja tahtmist täis meeskond. On tunda väga head energiat ja ma usun, et me oleme sellel hooajal üllatusvõimelised,“ lisas poolkaitsja.

„Väga tähtis liituja Kalju jaoks. Reginald on olnud aastaid Nõmme Kalju keskvälja nurgakivi ja oma Eestis veedetud aastate jooksul üks meie liiga parimaid. Tema taasliitumine meie noore meeskonnaga toob keskväljale hulgaliselt kogemust ja võitlusvaimu, tasakaalustades selle kaudu meeskonda väga olulisel moel,“ lisas omalt poolt Kalju peatreener Nikita Andrejev.

Reginaldi kontol on Eesti Premium liigas kokku 183 mängu, 2 löödud väravat ja 11 väravasöötu. UEFA sarjades on kaitsev poolkaitsja mänginud kokku 23 korda. Nõmme Kaljuga on Eestis karikaid võidetud kolmel korral. Eesti meistriks on teda nõmmekate ridades kroonitud ühel korral, Eesti karika ja Eesti superkarika on ta Nõmmel peakohale tõstnud samuti ühel korral.

Lisaks liitus Kaljuga ka 21-aastane ukrainlasest kaitsja Danil Maštšenko. Lepingut pikendati Pavel Marini ja Kaspar Pauriga.