HC Tallinna eestvedaja Risto Lepp vallandas eelmise nädala alguses peatreener Martin Noodla, järgmisel päeval saatsid mängijad klubijuhile sõnumi, et enne stipendiumi võlgade tasumist nad meeskonna tegevusest osa ei võta. Lepp enda väitel võlad klattis, ent mängijaid pole jätkuvalt trennides. Vähemalt mitte esindusmeeskonna omades, sest Audentes/Tallinna Spordikooli (HC Tallinna duubelmeeskond) ridades harjutatakse endiselt Noodla juhendamisel.

Nüüd esitas Lepp mängijatele ultimaatumi, et kui nad neljapäevasele treeningule ei ilmu, siis antakse asjale ametlik käik. Kalevi Spordihallis polnud käsipalluritest aga kippu ega kõppu.

„Me pole omalt poolt veel käsipalliliidule teatanud, kas lõpetame esiliiga ja meistiliiga hooaja. See on nüüd mängijate poolt muidugi tugev signaal, et nad ei soovi hetkel seda klubi esindada. Sellest on kirjalikul teel teada antud ning sinna on alla kirjutanud ka peatreener Martin Noodla. Nad sooviksid mingi teise keha alt edasi mängida nii esiliigas kui ka võimalusel meistriliigas, mis loomulikult pole võimalik,“ selgitas Lepp.

„Mängijad andsid mulle eelmisel teisipäeval teada, et enne võlgade klaarimist nad HC Tallinna tegevuses ei osale. Võlad said küll 16. veebruaril klaaritud, aga õhtul nad treeningule ei ilmunud ja pärast seda jäi kaks mängu ära - meistriliigas Põlva Servitiga ja esiliigas meie teise võistkonna vastu - kuna meil polnud võimalik mängijaid kasutada,“ lisas ta.

Vaata videointervjuud!