„Eks see natuke huvitav ole – päris väike saal. Võimalik, et terve valiktsükli üks väiksemaid saale,“ kirjeldas Eesti koondise mängujuht Kullamäe Kale areeni, kuhu heal juhul pigistab sisse 2000 inimest.

Eesti korvpallikoondise sõit Põhja-Makedooniasse ei kulgenud muretult, sest nad jäi Frankfurdis lennust maha ja vastupidiselt plaanidele veetsid nad öö Saksamaal. Koondis jättis sestap ära ka Skopjes neljapäeva hommikuks planeeritud trennikorra.

Kullamäe ei usu, et see mõjutab meeskonna füüsilist seisundit. „Ega see ideaalne polnud, sest kindlasti oleks tahtnud juba eile kohale jõuda. Saime täna [õhtuses] trennis asjad ära teha ja oleme enam-vähem valmis,“ rääkis 24-aastane Kullamäe, kes igapäevaselt teenib leiba Hispaania kõrgliiga meeskonnas Bilbao.

Põhja-Makedoonia liider on Kullamäest aasta vanem Nenad Dimitrijević, kellega kaks meest on platsil juba paar mälestusväärset lahingut maha pidanud. „Juba paar aastat tagasi oli näha, et ta on väga kvaliteetne mängija. Ajaga edasi on ta läinud paremaks. Aga meilgi on võistkond ühtne ja päris meest suudavad teda katta. Eriti just siin kodusaalis peame olema väga hoolsad, et ta ei paneks nii-öelda pidu käima,“ kirjeldas Kullamäe.

Vaata videost, mis seisus on Kullamäe ise ja kuidas ta iseloomustab hiljuti Põhja-Makedoonia passi tasku pistnud Gran Canaria tsentrit Ethan Happi.