West Virginia võõrustas kodusaalis UCF Knights´i. Kohtumist alustati võimalt ning viie minuti möödudes juhiti 13:4. Esimese poolaja lõpus kasvas kodumeeskonna eduseis parimal juhul 13-punktiliseks, pausile mindi Virginia 37:30 juhtimisel.

Teine poolaeg kulges punkt-punkti rütmis. Virginia eduseis püsis stabiilselt kuue ja 12 punkti vahel ning otsustavat murret mängu päästmiseks külalisvõistkond teha ei suutnudki. Kriisa leivaisa kirjutas tabelisse võidu numbritega 77:67.

West Virginia resultatiivseimaks tõusis RaeQuan Battle, kes viskas 25 punkti ja noppis viis lauapalli. Jesse Edwards toetas teda 15 punkti ja 10 lauapalliga. Kerr Kriisa teenis mänguaega 34 minutit, kogudes selle ajaga statistikasse seitse punkti (kahesed 2/3, kolmesed 1/3), viis lauapalli ja seitse resultatiivset söötu. UCF Knights´i parim oli Darius Johnson 29 punktiga.

Vahepeal neli järjestikust kaotust saanud West Virginia jätkab vaatamata võidule Big 12 konverentsis viimasel ehk 14. kohal. Hooaja 26-st kohtumisest on suudetud enda kasuks kallutada vaid üheksa. UCF Knights on 13 võidu ja 12 kaotusega 12. tabelireal.