Kožuhhovski hinnangul sai klubi Kaur Kivila liitumisega väga hea täienduse.

„Tegu on väga kvaliteetse, korraliku kultuuri ja mentaliteediga mängijaga,“ selgitas ta klubi kodulehel. „Olen saanud endale treenerina juurde peavalu, sest kõik kolm väravavahti on võimelised võtma endale esimese positsiooni. Samas olen selle valikuvõimaluse üle ka õnnelik.“

Tartust pärit 20-aastane Kivila on FC Santose ja JK Welco kasvandik. Eesti U21 koondise rivistuses on tal kirjas viis mängu, varasemalt esindas ta U17 ja U16 noortekoondisi. Enne FC Floraga liitumist mängis Kivila Itaalia klubis Hellas Verona FC.

„Plaan Kurega liitumiseks oli juba varem olemas ja mul on väga hea meel klubis olla ning loodetavasti saan ka Premium liiga mänge, mida mul veel ei ole,“ märkis Kivila.

Tal tuleb mänguaja pärast hakata võitlema Magnus Karofeldi ja Richard Meesitiga. „Kindlasti on konkurents hea,“ tõdes väravavaht, kelle sõnul tahavad kõik väljakul olla ja midagi ei tule niisama, vaja on end tõestada.

FC Kuressaare puhul hindab Kaur Kivila kõige enam meeskonna võitluslikku mängu ja ennastsalgavat tegutsemist kaitses. „Seda on alati hea kõrvalt vaadata,“ tunnustas väravavaht oma uut meeskonda.