20. veebruari „Mehed ei nuta“ peateemad:

- Laskesuusatajad pääsesid MM-il paisu tagant valla: naiskond neljas, Tuuli Tomingas kaheksas ja kümnes, Regina Ernits 12. ja 13., Kristo Siimer 14... Kust tuli selline hüpe? Kas nii hakkabki olema? Või paremgi veel?

- Kas hetk kriisiplaaniks? Ott Tänakul läks Rootsi ralli lumevalli sõitmise tõttu lörri nagu ka Kalle Rovanperäl. Georg Linnamäe ja Romet Jürgenson jõudsid seevastu poodiumile. Mis on nende potentsiaal?

- Läti ja Leedu tahavad luua jalgpalli Balti liigat, aga Eesti pool on vastu. On see vastuseis ikka põhjendatud?

- BC Kalev/Cramo võitis Eesti korvpallikarika - kas kodus püsitaksegi tänavu kindlalt troonil või on tegelikult Tartul ja teistel konkurentidel ikkagi lootust?

- Eesti korvpallikoondis koguneb EM-valikmängudeks Põhja-Makedoonia ja Leedu vastu. Kahe võiduga ollakse peaaegu finaalturniiril, kahe kaotusega oleks juba natuke kärsahaisu tunda. Kuhu siis pendel kaldub?

- Pärnu Sadama peatreener Gert Kullamäe sai saates „Pihtas põhjas“ kohtunike suunas tehtud mõistujutu eest 1000-eurose trahvi koos muude ähvardustega, mispeale otsustati saade üldse kinni panna. See lugu läks nüüd küll täiega käest ära?

1x
00:00

Asu „Mehed ei nuta“ jälgijaks:

Vaata veel:

Saate koduleht delfi.ee/mehedeinuta, „Mehed ei nuta“ Facebookis.

Saatejuhtidele saab küsimusi saata Facebookis või meiliaadressil men@delfi.ee.

Kuula kõiki Delfi taskuhäälingusaateid uuenenud Delfi Taskust!