Londoni klubi Crystal Palace on viimasest 16-st kõrgliigamängust kaotanud kümme ja langenud turniiritabelis 16. kohale. Väljalangemistsoonist lahutab neid vaid viis punkti.

„See klubi on väga eriline ja tähendab mulle nii palju,“ teatas Hodgson. „Olen kuue hooaja jooksul siin töötamist täielikult nautinud, kuna see on andnud mulle võimaluse olla koos tippklassi mängijate ja töötajatega, kes teevad iga päev seda, mida ma armastan. Kuid ma mõistan, et klubil võib olla praegu mõistlik tulevikku planeerida ja seetõttu olen võtnud vastu otsuse kõrvale astuda.“

„Olen kindel, et see hooaeg lõpeb hästi ja soovin klubile kõike edu,“ lisas 76-aastane Hodgson.

Esmaspäeval, kui Crystal Palace mängib võõrsil Evertoniga, mis on Premier League`is 18. kohal, on peatreeneri asetäitjateks Hodgsoni abitreenerid Paddy McCarthy ja Ray Lewington.

Täna õhtul teatas Crystal Palace, et palkas uueks juhendajaks Frankfurdi Eintrachti endise peatreeneri Oliver Glasneri. Meeskond sõlmis 49-aastase austerlasega lepingu kuni 2026. aasta juunikuuni.

Hodgson on pika karjääri jooksul juhendanud ka selliseid tippklubisid nagu FC Liverpooli ja Milano Interit ning lisaks Inglismaa, Soome ja Šveitsi rahvuskoondiseid.