Delfi avaldab Levadia asepresidendi Andrei Leškini arvamuse täismahus:

„Iga uus idee, mis hõlmab või põhjustab jalgpalliklubide ja jalgpalli kui spordiala arengut, on võtmetähtsusega jalgpalli edukuse seisukohast. Baltimaade ühise liiga rakendamise idee võib potentsiaalselt olla oluline võti, kuna sportlikust ja majanduslikust küljest võib see olla Eesti jalgpalliklubide jaoks tõesti huvitav.

Selline idee võib olla üks vahenditest Eesti koondise kui ka klubide jalgpalli konkurentsivõime tugevdamiseks ning samuti rohkemate investeeringute meelitamiseks ja jalgpallimatšide keskmise külastatavuse suurendamiseks ning inimeste üldise seotuse suurendamiseks jalgpalliga.

Täna pole saladus, et lõhe Eesti jalgpalli taseme ja teiste riikide jalgpalli taseme vahel on selgelt nähtav ja see kahjuks kasvab iga hooajaga - seega on meie vastutus see peatada ja vahet vähendada ning leida erinevaid lahendusi.

Eesti jalgpalli arengu huvides on uute ideede rakendamine uute lähenemisviisidega väga vajalik.

Klubina me ei karda konkurentsi, sest see on ainus viis homme paremaks saada. Samal ajal mõistame, et Balti liiga rakendamise idee ümber on palju muid aspekte ja detaile, mis tuleks analüüsida ja arutada kolme erineva riigi jalgpalliklubide, nende jalgpalliliitude ja vastavate UEFA organitega.

Kindlasti ootab Levadia selliste tööprotsessidega liitumist ja usub kindlalt, et koos teiste Eesti jalgpalliklubide ja EJLi-ga (jalgpalliliit) suudame luua tõeliselt tugeva jalgpallikogukonna Eestis!“ sõnas Andrei Leškin.