Jeret ujus 1,9 kilomeetrit ajaga 32 minutit ja üheksa sekundit, mille järel tuli veest välja üldarvestuses 42. positsioonil. 90-kilomeetrisel rattarajal kerkis eestlane esimeseks, läbides distantsi ühe tunni, 59 minuti ja 46 sekundiga. See teeb keskmiseks kiiruses üle 45 km/h. Jereti poolmaratoni ajaks mõõdeti üks tund, 20 minutit ja 17 sekundit.

„Vesi oli väga lainetav ehk tuli väga aeglane ujumine. Olenemata oludest tahtnuks kiiremini ujuda,“ rääkis Jeret võistluse järel. „Rattarajal kaotasin kogu oma joogi 40 kilomeetrit enne vahetusala, seega võtsin natuke ettevaatlikumalt, aga kuna lõpp oli kiire, siis õnneks oli kiirus üleval ja sõitsin teist korda elus aja alla kahe tunni. Joosta tuli seitsmekilomeetrisel ringil. Esimesel ringil oli tunne kõige kehvem, kuid õnneks progresseerus see paremuse poole. Ilma spetsiaalse ettevalmistuseta tipp-topp päev.“

Üldarvestuses sai Jereti järel teise koha Chia Hao Chang, kaotades eestlasele 11 minuti ja 12 sekundiga. Kolmandana lõpetas sakslane Peter Wolkowicz (+14.01). Naiste üldarvestuses oli parim ameeriklanna Lindsay Nickel ajaga neli tundi, 39 minutit ja 39 sekundit.