Kolmandad kohad saavutasid Jose Alberto Delgado Hispaaniast ja Radoslav Babica Poolast.

Eesti esinumber Denis Grabe langes konkurentsist, kui pidi miinus-ringi finaalis tunnistama oma koduse rivaali Mark Mägi ülinappi 9:8 paremust. Äärmiselt dramaatilise lõpuga kohtumist läks Grabe juhtima lausa 7:3 ja 8:5, kuid seejärel õnnestus Mägil mitu head lööki järjest, lisaks kaks nn puhast lauda (alustas ja lõpetas mängu) ning tablool oligi tulemus 9:8 Mägi kasuks.

Eestlaste parimana saavutas Mägi 9. koha, kui pidi kaheksandikfinaalis tunnistama turniiri võitnud Daniel Macioli nappi 9:7 paremust.

Mägi sai aga hakkama erakordse saavutusega, kui alistas play-offis ehk 32 parima hulgas eelmise aasta Tallinna etapi võitjat ja MM-i hõbemedalimeest, Süüria esindajat Mohammad Soufit lausa tulemusega 9:1. Kohtumine kestis vaid 36 minutit. Kui kohtumisele kulunud ajast arvestada maha kuulide paigaldamisele kuluv aeg, siis teeb see ühe mängu pikkuseks keskmiselt 2,5 minutit.

„Pisut kahju on sellest, et kaks Eesti parimat piljardisportlast läksid omavahel kokku juba miinus-ringi finaalis. Mägi mäng oli absoluutselt maailma tipptase, kuid napilt jäi ta medaliheitlusest kõrvale. Samas on äärmiselt tähtis see, et sportlaste tagasiside põhjal saame öelda, et turniiriga jäädi rahule ja loodetakse, et ka järgmisel aastal Tallinnas Euroopa karika etapp aset leiab“, ütles peale võistlusi Eesti Piljardiliidu esindaja Kristjan Kuusik.

Teist aastat järjest Kalevi Spordihallis peetavatel võistlustel osalevad koguni 32 riigi sportlased. Kõik pealtvaatajad pääsevad Eesti sportlastele kaasa elama tasuta.

Naiste 32 paremat alustavad mängudega pühapäeval kell 9.00. Kell 10.30 peetakse 1/8-finaalid ning kell 12 algavad veerandfinaalid. Kell 14 ja 15.30 mängitakse poolfinaalid. Naiste finaal algab pühapäeval kell 17.