„Hetkel pole meil mingit eesmärki. Meil ei ole midagi saavutada. Peame täna lihtsalt sõitma,“ rääkis Tänak laupäeva lõunapausil pärast 11. kiiruskatset. Põhifookus läheb tal pühapäevale, mil päeva paremusjärjestuses jagatakse punkte süsteemis 7-6-5-4-3-2-1 ja punktikatse eest eraldi veel 5-4-3-2-1. Suurtele punktidele (18-15-13-10-8-6-4-3-2-1) Tänak enam ei mängi.

Päev algas täna kõikidel katsetel esimesena startiva Tänaku katsevõiduga. Teisel katsel näitas Tänak teist katseaega, järgmisel (päeva pikim, 28 km) kuuendat. Kõige keerulisemad olud olidki pikal katsel, eriti selle lõpuosas.

„Viimane katse oli kaugelt kõige hullem. Esimene oli natuke keeruline, teine erines pisut sellest, mis me rajaga tutvumisel nägime. See katse oli päris heas seisus, viimane oli aga päris lumine,“ sõnas Tänak.

Küsimusele, milliseks võivad olla teed muutunud katsete teiseks läbimiseks, vastas Tänak: „Nägime eile, milline teine läbimine on. Täna ei tohiks siiski olla nii halb, sest lund on rohkem, aga lõbus see ikkagi olema ei saa.“