Normaalaeg lõppes viigiliselt 73:73. Ivo Van Tamm tõi sellise seisu tabloole minut ja 10 sekundit enne sireeni täpse kaugviskega ning lõpuminutil kumbki meeskond skoori teha ei suutnud.

Lisaajal võtsid pärnakad siiski oma ja tüürisid võidule 87:80.

Võitjate resultatiivsemad olid Siim-Markus Post 22 ja Robert Valge 14 punktiga. Post jagas ka kümme resultatiivset söötu.

Viimsile tõid Oliver Suurorg 25 ja Stefan Vaaks 24 punkti.

Mängu eel:

Poolfinaalis kaotas Pärnu Tartu Ülikool Maks & Mooritsale 55:70 ning Viimsi tunnistas Kalev/Cramo veelgi kindlamat 102:58 paremust.

Algselt Paikusele planeeritud kohtumine viiakse üle Märjamaale, et saal tagaks paremad pealtvaatamisvõimalused fännidele ja veebiülekande tingimused spordisõpradele, kes kohale ei saa minna.

„Vajame pronksi saamiseks keskendumist oma maksimaalsele sooritusele mängu esimesest sekundist viimaseni. Meie jaoks on võtmeks teha vastastele punktide saamine võimalikult raskeks, vältides sealhulgas lihtsaid eksimusi n-ö kergetes olukordades. Ehk tahame olla keskendunud igale kaitse olukorrale. Oluline on olla enesekindel nii kaitses kui rünnakul ja usaldada ennast ja oma võistkonna kaaslasi,“ rääkis Viimsi peatreener Valdo Lips enne kohtumist.

Kaamos karikavõistluste finaal toimub samuti laupäeval, kui kell 17.00 ristavad Kuresaare spordikeskuses piigid Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool.