Grabe pidi miinusringi finaalis tunnistama oma koduse rivaali Mark Mägi ülinappi 9:8 paremust. Äärmiselt dramaatilise lõpuga kohtumist läks Grabe juhtima lausa 7:3 ja 8:5, kuid seejärel õnnestus Mägil mitu head lööki järjest, lisaks kaks nn puhast lauda (alustas ja lõpetas mängu) ning tablool oligi tulemus 9:8 Mägi kasuks.

Lisaks Mägile jätkab täna kell 21.00 algavas play-offis 32 parima hulgas ka Mihkel Rehepapp, kes pääses play offi puhaste paberitega ehk kaotamata ühelegi vastasele. Seega on 24 Eesti sportlase hulgast võistlemas kõrgete kohtade nimel kaks Eesti sportlast.

Miinusringi finaalis ehk pääsuks 32 parema hulka mängisid Eesti sportlastest ka Stanislav Saiov ja 2022. aasta juunioride maailmameister Karl Gnadeberg, kes pidid mõlemad tunnistama vastaste paremust ja seega 32 parima hulka ei pääsenud.

Täna õhtuks selguvad piljardi Euroopa karika etapil 16 parimat sportlast. Mängudega jätkatakse Kalevi Spordihallis laupäeval kell 10.00.

Teist aastat järjest Kalevi Spordihallis peetavatel võistlustel osalevad koguni 32 riigi sportlased. Meeste arvestuses osaleb 161 sportlase konkurentsis lausa 24 Eesti piljardisportlast. Nende hulgas kogu Eesti paremik – maailma edetabeli 11. real paiknev Denis Grabe, Mark Mägi, Mihkel Rehepapp ja 2022. aasta juunioride maailmameister Karl Gnadeberg.

Naiste arvestuses osaleb 55 sportlase konkurentsis 7 Eesti mängijat.

Neljapäevast pühapäevani Tallinnas Kalevi Spordihallis peetavatele võistlustele on oodatud ka kõik pealtvaatajad Eesti sportlastele kaasa elama. Pealtvaatajatele on võistlused tasuta.

Võistlusmängude ajakava on leitav Euroopa Piljardiliidu kodulehelt:  https://www.epbf.com/tournaments/eurotour/draw-results/