Tallinna klubi saabus Saaremaale neljapäeval, misjärel tutvuti linnaga, jagati Auriga Keskuses fännidele autogramme ning peeti karikafinaali eelne pressikonverents.

„Oli palju rahvast. Täitsa tore oli suhelda Saaremaa inimestega ning tundub, et ollakse täitsa huvitatud homsest finaalist,“ muljetas Kregor Hermet.

Reede hommikul tutvus meeskond mängusaaliga, kus tehti ka kerge visketrenn. Laupäevase vastase Tartuga kohtus Kalev viimati novembris, mil teeniti hooaja avamängus 74:71 võit. Võrreldes toonase ajaga on mõlema meeskonna kooseisud palju muutunud.

„Trennis just rääkisime, et tundub nagu mängisime viimati eelmisel hooajal. Tore, et finaaliga kaasneb väike El Classico tunne,“ analüüsis Martin Dorbek.

Hermet lisas: „Hooaja esimene omavaheline mäng oli mõlemalt poolt korralik kompamine. Kohtumine polnud nii ilus, ladus ja sujuv nagu võiks olla. Mängijad on küll muutunud, kuid treenerid on samad, mistõttu on meeskondade mängujoonis sarnane sügisega. Loodame, et tuleb ilus mäng, mis pakub publikule häid emotsioone.“

Karikanädalavahetusel toimub Saaremaal korvpallifännidele veel mitmeid tegevusi. Reede õhtul on kõik Saaremaa korvpallinoored oodatud korvpallitreeningule treenerite Heiko Rannula ja Indrek Reinboki juhendamisel. Laupäeval on võimalus tulla mängule Tallinnast fännibussiga, tuuritada Pöide pruulikojas ning jälgida 15.00 algavat karikavõistluste pronksimängu Viimsi ja Pärnu Sadama vahel Pöide Grillhouse’s.

BC Kalev/Cramo ürituskorraldus-ja turundusjuht Allan Siimanni sõnul lähevad piletid marulise tempoga ning loodetakse näha täismaja. „Oleme omalt poolt teinud maksimumi, et Kuressaares toimuv Karikafinaal oleks mälestusväärne sündmus nii kohalikele kui ka kaugemalt tulevatele spordisõpradele,“ lisas Siimann.

Laupäevase finaali pileti saab soetada Piletitaskust.