Tänak tegi suurte lumevallide vahel pirueti, lõhkus auto, sõitis veel mõned kilomeetrid ainult hübriidi jõul edasi ning tõmbas siis lõplikult tee kõrvale.

Seejuures oli õhus veel üks ohtlik olukord, kui Tänaku aeglasele autole jõudis järgi Adrien Fourmaux (Ford), kes suutis siiski suurel kiirusel Hyundaist kitsal teel mööda manööverdada. Järgmised autod said Tänaku omast turvalisemalt mööda, sest Järveoja oli autost väljas neid teel seisva masina eest hoiatamas. „Ausalt öeldes oli see väga napikas. Tulime kiirest kurvist, gaas oli põhjas ja lasime 180-ga,“ lausus prantslane finišis.

Neljandal päädis ka valitseva maailmameistri Kalle Rovanperä (Toyota) ralli, kes eelnevalt juhtis etappi. Ralli uueks liidriks tõusis jaapanlane Katsuta, kes edestab lõunapausiks Esapekka Lappit (Hyundai) 11,4 ja Elfyn Evansit (Toyota) 13,3 sekundiga.

„Käisin ka ise 10 km peal kõvasti lumevallis. Nägin, et Ott on tee ääres. Nägin, et Kalle on tee ääres. Peale seda enesekindlus kadus. Täielik kaos, sest pidamist polnud ja aeg on päris kehv,“ kommenteeris katse olusid finišisse jõudnud Lappi.