• Setanta Sports on ka edaspidi Bundesliga ja Bundesliga 2 eksklusiivne edastaja kogu Euraasias – ettevõte pikendas ülekandeõiguste lepingut kümnel territooriumil kuni hooaja 2028/29 lõpuni.

  • Lisaks sellele on Setanta Sports omandanud kolme Balti riigi õigused, mis algavad kohe ja kestavad kuni hooaja 2024/25 lõpuni.

  • Bundesliga International ja Setanta Sports on partnerid alates hooajast 2015/16.

Bundesliga International ja Setanta Sports on kokku leppinud oma ülekandeõiguste partnerluse laiendamises, mis hõlmab kümne Euraasia turu lepingu uuendamist ja kolme Balti territooriumi lisamist. 

Alates hooaja 2015/16 algusest on Setanta Sports edastanud Bundesliga ja Bundesliga 2 mänge Armeenias, Aserbaidžaanis, Gruusias, Moldovas, Kasahstanis, Kõrgõzstanis, Tadžikistanis, Türkmenistanis, Ukrainas ja Usbekistanis ning tänane teade kinnitab partnerluse pikendamist nendes riikides kuni hooaja 2028/29 lõpuni.

Lisaks sellele saab Setanta Sportsist ka Bundesliga ja Bundesliga 2 kodu Eestis, Lätis ning Leedus. 2022. aastal Baltimaades tegevust alustanud ringhäälinguorganisatsioon hakkab Saksamaa jalgpalli üle kandma kohe ja teeb seda hooaja 2024/25 lõpuni.

Bundesliga rahvusvaheline turundusjuht Peer Naubert ütles: „Meie partnerlus Setanta Sportsiga on juba edukalt kinnistunud ning põhineb tugeval vastastikusel usaldusel ja ühisel visioonil: pakkuda fännidele kogu maailmas maailmatasemel toodet. Lisaks sellele on meil hea meel, et see pikendatud leping viib meid kokku üle kümneaastase koostööni piirkonnas, millega meil on väga lähedased ja erilised suhted. 

Bundesliga pakub põnevust ja rohkem väravaid kui ükski teine Euroopa liiga. Koostöö Setanta Sportsiga tagab, et Bundesliga jätkab koostööd teise maailma spordimeedia liidriga, ning ootan põnevusega meie ühise spordiülekannete piiride nihutamise tulemusi.“

Setanta Sportsi peadirektori asetäitja ja visioonijuht Bacha Malazonia ütles: „Setanta Sportsil on Bundesliga Internationaliga pikk koostööajalugu. Meil on hea meel, et tänased teadaanded tagavad selle suhte jätkumise ka tulevikus. On suur rõõm kindlustada kogu piirkonnas õigused veel neljaks hooajaks, kuni hooaja 2028/29 lõpuni. Lisaks on Setanta Sportsil eriti hea meel, et oleme suutnud laiendada Bundesliga leviala meie platvormidel ja saada Bundesliga uueks koduks Baltimaades.“

Jälgi kõiki viimaseid Bundesliga sündmusi veebilehelt Bundesliga.com ja ametlikelt Facebooki, TikToki ja Instagrami kanalitelt.

Bundesliga

Bundesliga on Saksamaa parim professionaalne jalgpalliliiga, mille staadionite keskmine külastatavus on maailma kõrgeim. Liiga loodi 1963. aastal ja hõlmab 18 meeskonda. Meeskondade täpne nimekiri oleneb Bundesliga 2-ga ühisest edutamiste ja langemiste süsteemist.

Setanta Sports Baltimaades

Setanta Sports on rahvusvaheline spordiülekannete korraldaja, kes on juba üle kahekümne aasta pakkunud kvaliteetseid sporditelevisiooni- ja voogedastusteenuseid. Praegu tegutseb Setanta Sports Euraasias ja Filipiinidel.

Euraasias on Setanta Sports peamine spordiülekannete edastaja, kelle lineaarsed tele- ja voogedastusplatvormid on kättesaadavad neljateistkümnes riigis.

Setanta Sports pakub Balti spordifännidele juurdepääsu sellistele sündmustele nagu Hispaania La Liga, Itaalia Serie A, Prantsuse Ligue 1, Hollandi Eredivisie, Saudi Araabia profiliiga, Belgia profiliiga, Šoti esiliiga, Türgi korvpalliliiga, Itaalia korvpalliliiga Lega Basket Serie A, WTA turniirid, NASCAR ja Bellator.

Jaga
Kommentaarid