Tartu Ülikooli spordihoones pisut üle 700 inimese ees peetud kohtumise avaveerandil hoidsid tartlased viie-kuue punktilist eduseisu, ent viimasel minutil tõi Robert Valge kolmene Pärnu veerandi lõpuks kahe punkti kaugusele seisul 14:12. Teise veerandi keskel oli Tartul pikalt käes üheksapunktiline eduseis ja korraks pääseti ette ka 12, kuid pärnakate 7:0 poolaja lõpuspurt tähendas seda, et poolajale mindi Tartu 31:26 eduseisus.

Teisel poolajal näitas kodumeeskond kindlamat ja mitmekülgsemat tegutsemist. Punkte kogusid erinevad mängijad ja nii suurendati tasapisi eduseis kahekohaliseks. Veerandi lõpus sai Pärnu vabavisetega pisut lähemale ja enne viimast neljandikku oli Tartu ees 50:41.

Neljandat veerandit alustas Tartu 11:3 spurdiga, milles Devin Harris tõi järjest üheksa punkti ja see murdis suuresti Pärnu vastupanu. Kolm minutit enne mängu lõppu oli vahe juba 20 punkti ja poolfinaali saatus otsustatud. Mängu lõppskoori 70:55 vormistasid juba nooremad mängijad.

Märt Rosenthal lõpetas mängu 16 punkti, üheksa lauapalli ja viie korvisööduga. Devin Harris sai kirjas samuti 16 punkti ning andis ka viis korvisöötu. Rinalds Malmanise arvele jäi kaheksa punkti ja kaheksa lauapalli.

Pärnu Sadama eest said kapten Troy Barnies ning Ivo Van Tamm kirja võrdselt 12 punkti. Isaiah Hart lisas 10 punkti ja neli korvisöötu.

Tartut ootab laupäevases finaalis ees kohtumine BC Kalev/Cramoga, kes alistas poolfinaalis Viimsi 102:58.