Kuna Hyundail on tänavu taas kaks tippsõitjat - Tänak ja Thierry Neuville -, on küsimuseks, kuidas suure egoga mehed suudavad leppida tiimikorraldustega, kui meeskond tahab hakata mängima neist ühe peale.

Abiteboul ütles enne Rootsi rallit Belgia avalik-õiguslik ringhäälingule RTBF, et on eestlase kohta igasuguseid asju kuulnud, kuid usaldab oma sisetunnet.

„Oti tugevaim külg on tema kiirus. Tema nõrk külg, ma ei tea. Olen igasuguseid asju kuulnud, aga ma arvan, et ta on keegi, kes on oma valikute osas palju küpsemaks saanud. Mingil hetkel peate oma valiku tegema ja oma teekonna valima. Ootan huviga. See võib olla meeskonna jaoks keeruline, kuid usaldan oma kogemust,“ lausus tiimijuht.

Neuville`i iseloomustamiseks ütles Abiteboul: „Thierry kohta rõhutaksin tööd ja pühendumist. Tal on tohutud kogemused ja tugev sihikindlus. Nõrk koht: me teame, et jätsime 2023. aastal koos kasutamata võimalused, mil olime võimelised hästi või isegi väga hästi esinema. Olime valmis rallisid võitma, aga see ei realiseerunud. Peame suutma selliseid probleeme, eesmärke ja survet juhtida.“

Lisaks Tänakule ja Neuville’ile sõidavad sel hooajal Hyundais Andreas Mikkelsen, Dani Sordo ja Esapekka Lappi.

Auto ralli MM-sarja hooaja teine etapp Rootsis jätkub täna kell 9.58 teise katsega. Esimese kiiruskatse järel haaras esikoha Kalle Rovanperä (Toyota), Tänak on neljas. Jälgi blogi siit.