„See võibki jääda pärast sportlaskarjääri lõppu minu spordi elutööks. Suur tänu kõigile, kes on selles projektis osalenud. Meil on esimese Eesti klubina täismõõtmes oma jalgpallihall,“ rõõmustas Lindpere.

Lindpere sõnul sooviti hall tegelikult avada juba 2022. aasta detsembris, kuid erinevatel põhjustel on asjad veninud. „Ka ehitus on läinud spordiklubile veerand miljoni võrra kallimaks. Lõpuks oleme kõik vastasseisud ületanud,“ tõdes ta.

Raja jalgpallihalli kuppel sai püsti juba eelmise aasta lõpus, kuid seejärel oodati veel kasutusloa saabumist. Enne aastavahetust elati üle aga ärevad hetked, kuna halli rüüstati ning seintesse lõigati noaga augud. Õnneks suudeti õhk pidama saada ning kuppel ei vajunud kokku.

„Pätt teeb pätti, kuid kuna ta ei tegutsenud kõige targemalt, siis õnnega pooleks jäi hall püsti. Täna võime öelda, et hall läheb viie minutiga tühjaks. Kui hall oleks kärisenud, siis oleks see jäänud lume alla seisma. Halli välismaale õmblemisse viimise ja uuesti püstitamise kulu oleks olnud 100 000 eurot,“ avaldas Lindpere ning tõdes, et loodetavasti midagi sellist rohkem ei juhtu. „Eesti politsei teeb head tööd ning turvameetmeid on ka täiustatud. Kõik koostööpartnerid on ka valvsad. Väga loodame, et inimesed saavad aru, et tegeleme noorte spordi arendamisega.“

Vaata videointervjuud!