Mängu avapoolaeg lõppes viigiliselt 44:44 ning põnev heitlus kestis kuni lõpuvileni välja.

Kui mängida jäi 56 sekundit, viis Oliver Suurorg koduväljakul mänginud Viimsi ette 74:72. Paarkümmend sekundit hiljem realiseeris Tydus Verhoeven kahest vabaviskest ühe, tehes seisuks 75:72. Ka järgmisel rünnakul ei saanud Rapla palli korvi ning vabaviskejoonele pääses Stefan Vaaks, kes tabas samuti kahest viskest ühe - 76:72.

Sellega polnud aga mäng veel tehtud, sest viis sekundit enne sireeni tõi Martin Paasoja kolmene Rapla punkti kaugusele. Rohkemaks aga külalised suutelised ei olnud ja Viimsi marssis poolfinaali, kus tuleb neil kohtuda Kalev/Cramoga.

Viimsi parim oli täna Vaaks, kes viskas lausa 26 punkti. Verhoeven lisas 17 silma ja 11 lauapalli ning Kevin Sünd 12 punkti.

Rapla parimana jõudis Paasoja 18 punktini.

Mängu tipphetked:

Mängu eel:

Viimsi korvpalliklubi käekäik pole pärast edukat aasta lõppu, mil teeniti neli järjestikust võitu, olnud parim. Kaotatud on 10 kohtumist järjest. Viimati tunnistati Riia Zelli 81:64 paremust.

Haigusest räistud Rapla on uue peatreeneri Brett Nõmme käe all tõusnud Eesti-Läti liigas play-off´i konkurentsi. Hooaja 22-st kohtumisest on võidetud 14. Viimane mäng peeti jaanuari lõpus, kui kodusaalis alistati lisaajal Liepaja 98:89.

Rapla on sel hooajal pidanud Viimsiga kaks duelli ning mõlemal korral on väljakult lahkutud võitjana. Oktoobri lõpus teeniti 88:67 võit ja jaanuaris oldi kodusaali parem 85:64.