Ilves hüppas 97 meetri kaugusele ja teenis 127,7 punkti. 10 km suusasõidu eel edestas ta Johannes Lamparteri viie ning Jarl Magnus Riiberit ja Thomas Retteneggerit võrdselt 10 sekundiga. Vaata kõiki tulemusi blogist!

„Tundub, et siin mäel olen enesekindluse saavutanud. Ega ma liiga palju ei mõtle, mis tehniliselt teen. Võtan oma asendi sisse, mis tundub hea ja lihtsalt kütan sealt asendist välja. Närv oli täna rohkem sees, sest ilmaolud olid keerulised, tuul oli tugevalt külje pealt. Aga sain ka kehva tuulega hea hüppe tehtud,“ sõnas Ilves ERRile.

10 km suusasõidus püüdsid Riiber, Lamparter ja vennad Retteneggerid eestlase kohe kinni ja viiene juhtgrupp püsis koos viimase ringini. Esimesena pudenes pundist Thomas Rettenegger ja otsustaval tõusunukil ka noorem veli Stefan.

Finišisirgel nägi haaravat Ilvese ja Riiberi duelli, millest väljus sedapuhku võitjana norralane. Ilvese (+0,4) järel sai kolmanda koha Lamparter (+3,2), neljas oli Stefan Rettenegger (+6,8) ja viies sakslane Johannes Rydzek (+27,9).

Otseblogi: