Hilistel õhtutundidel peetud vastasseisus sai näha väga pingelist heitlust, kus esimeses kahes mängus läks võitja selgitamiseks vaja lisaaega. Kui esimeses mängus suutis FaZe vastased 16:14 alistada, siis teise mängu lisaajal ei saadud vastastelt kätte ühtegi raundi ning 13:16 kaotuse järel oldi sunnitud maailma 15. meeskonna vastu otsustavasse kolmandasse mängu minema.

Kaardil Nuke mängitud lahingus FaZe enam Eternal Fire’ile võimalust ei jätnud ning võttis veenva 13:5 võidu, kindlustades pääsu turniiri esikaheksasse. Otsustavas mängus sai väga oluliseks FaZe’i Baltikumi duo panus: lätlane Helvijs „broky“ Saukants teenis viimases kohtumises 1.6 reitingu, Robin „ropz“ Kool oli hinnanguga 1.56 tihedalt lõunanaabri kannul ning mängis võidu kindlustamisel otsustavat rolli.

FaZe’i vastaseks alagrupi võitja selgitamisel sai Vene meeskond Spirit, kes võitis eile ameeriklaste Complexityt veenvalt 2:0 (13:5, 13:3). Grupi võitja pääseb otse turniiri poolfinaalidesse ning tagab koha esinelikus, mis tähendab juba 80 000 dollari suurust võidusummat, kaotaja mängib veerandfinaalides B-alagrupi kolmanda koha võistkonnaga. FaZe’i ja Spiriti vaheline lahing algab teisipäeval kell 17.30, finaalmängudega tehakse algust reedel kell 17.15.

Täna peetakse turniiril veel neli mängu, mille käigus selgitatakse B-alagrupi finalistid ning A-alagrupi kaotajateringi finalistid, kes hakkavad mängima alagrupi kolmanda koha ning veerandfinaalikoha nimel. Päev algab B-grupi mängudega kell 17.30.