Kohtumise esimesed minutid kulgesid võistluslikult punkt-punkti rütmis. Veerandaja teise pooles panid kalevlased aga sisse teise käigu, kasvatades edu 10-punktiliseks. Teisel veerandajal püsis Keila haardeulatuseks. Parimal juhul vähendati kaotusseis kuuele punktile, poolajapausile mindi kodumeeskonna 49:38 juhtimisel.

Kaheksa palluriga mänginud Keila jätkas võitlemist ka kolmandal veerandajal, mis lõppes Cramo 73:60 eduseisus. Otsustava neljandiku alguses tegi kodumeeskond lõplikult sotid selgeks. Veerandaega alustati 9:2 vahespurdiga, millega kustutati lõplikult külalismeeskonna lootused. Lõpusireeni kõlades olid pealinnaklubi võidunumbrid 92:79.

Võitjate resultatiivseimaks tõusis Ben Shungu 21 punkti, nelja lauapalli ja kuue korvisööduga. Keila parimad olid Karlis Zunda ja Kevin Anthony Johnson 18 silmaga.

Kalev/Cramo jätkab liigatabelis 22 võidu ja ühe kaotusega liidrikohal. Keila on kaheksa võidu ja 15 kaotusega 12.

Enne mängu:

Mullu Paf liigas medalita jäänud Kalev/Cramo on tänavusel põhihooajal 23 matšist vaid ühe kaotanud. Peale novembrikuist 72:103 Prometeile allajäämist on kalevlased võitnud 14 kohtumist järjest.

Keilast pärit Kalev/Cramo keskmängija Rauno Nurgeri sõnul võib tallinlastelt oodata head mängu. „Oleme lõpuks saanud pea kõik 12 meest uuesti rivvi varasema kaheksa mehe asemel. Uutel meestel on aega olnud, et harjuda süsteemi ja tiimiga, mistõttu võib oodata häid sooritusi. Kõik peaksid saali tulema, et aidata meil võiduseeriat pikendada,“ lausus 30-aastane Nurger.

Keila hoog nii hea pole, sest nad on viimasest viiest mängust võitnud ainult ühe ning meeskond hoiab tabelis kaheksa võidu ja 14 kaotusega 12. kohta. Viimati jäid keilalased kõmu tekitanud kodumängus 88:93 alla Pärnu Sadamale.

„Jaanuari mängugraafik oli meil väga tihe ja keeruline ning veebruari algus jätkub samas rütmis. Kalev/Cramo on liigas selle hooaja valitseja ning sellise meeskonna vastu on alati raske mängida. Olukorra teeb keerulisemaks meie korvialuse põhijõu Denis Krestinini vigastus. Viimastel päevadel oleme pannud suurt rõhku puhkamisele ja taastumisele, ent seejuures ka mänguks tõsiselt valmistunud. Meie jaoks on oluline viia kaitses eksimused miinimumini ja säilitada rünnakul oma loomupärane teravus,“ rääkis Keila peatreener Peep Pahv enne kohtumist.

Kuna järgmistel nädalatel mängitakse välja Eesti karikas ja koondis alustab EM-valikturniiri, siis kalevlaste järgmine Paf liiga matš toimub alles märtsi alguses. Keila võtab enne pikemat puhkust reedel ette Liepāja.

Esimeses omavahelises kohtumises kaotas Keila kodusaalis Kalev/Cramole lausa 71:115. Peep Pahv pole Paf liigas kalevlasi võitnud: mullu sai liiga debütant niisamuti üsna kindlad, 66:108 ja 56:83 kaotused.