28-aastane LaVine vigastas hiljuti paremat jalga ning klubi teatas eilse kohtumise järel, et tagamängija läheb operatsioonile. Kuna taastumisperiood kestab neli kuni kuus kuud, siis on meeskonna suurima tähe hooaeg läbi. LaVine viskas tänavu mängudes keskmiselt ligi 20 punkti ja võttis maha viis lauda.

Bulls kaotas Eesti aja järgi läinud ööl kodusaalis 115:123 Sacramento Kingsile. Kuna Chicago klubil on vigastustega eemal ka Patrick Williams ja Dalen Terry, siis Eesti koondislane Henri Drell kuulus taas koosseisu. Kuraditosinast mängule üles antud mehest pääsesid platsile kümme, aga Drell nende seas polnud.

Siiski LaVine’i vigastus muudab Drelli võimaliku NBA debüüdi tõenäolisemaks. Esiteks on arusaadavalt meeskonna rotatsioon lühem. Teiseks lastakse rotatsiooni viimased mehed tavaliselt väljakule kohtumistes, kus neljandal veerandil on vahe üsna suur – LaVine’ta on sellistega matšide juhtumine tõenäolisem. Kolmandaks on LaVine’ta Bullsi edulootused kohamängudes sisuliselt olematud, mistap ühel hetkel on meeskonnal targem tankida ehk mänge nii-öelda ära anda, mis kindlustaks neile draftiks parema positsiooni.

Hetkel hoiab Bulls 23 võidu ja 27 kaotusega idakonverentsis üheksandat kohta, mis viiks klubi play-in turniirile. Järgmises kohtumises võtavad pullid mõõtu läänekonverentsi juhtivalt Minnesota Timberwolvesilt.