Maailma edetabelis teisel kohal asetsev FaZe Clan läks turniiri avamängus vastamisi 113. tabelireal paikneva Rebelsiga, kes valmistas juba võistlusele kvalifitseerumisega suurüllatuse.

Oodatult suutis FaZe Clan Poola meeskonna veenvalt kahe mänguga seljatada, võites vastavalt 13:9 ja 13:7. Võitjate parimaks mängijaks oli eile tiimi uusim liige, slovakk David „frozen“ Čerňanský, kes teenis reitingu 1,78. Eestlane saavutas meeskonna paremuselt teise mängijana skoori 1,31.

Suurfavoriit Vitality jaoks ei alanud turniiri aga samavõrd sujuvalt, sest maailma esitiim kaotas 1:2 (6:13, 13:4, 8:13) ENCE-le. Seetõttu jätkatakse oma teekonda grupi kaotajateringis, kus minnakse vastamisi taanlaste Heroic’uga. 1:2 kaotuse võttis vastu ka maailma kolmas meeskond Natus Vincere, kes pärast venelaste Spiritile alla jäämist kohtub pühapäeval Apeksiga.

Kõik eilsed tulemused:

Grupp A:

FaZe Clan 2 - 0 Rebels

Falcons 0 - 2 Eternal Fire

Natus Vincere 1 - 2 Spirit

Complexity 2 - 0 Apeks

Grupp B:

Vitality 1 - 2 ENCE

G2 2 - 1 Heroic

FaZe Clan astub poolfinaalis võistlustulle pühapäeval kell 20:30, kui minnakse vastamisi Türgi satsiga Eternal Fire. B-alagrupi viimased avavooru kohtumised on kavas pühapäeval ning poolfinaalid esmaspäeval.

Turniiri võitjat ootab ees 400 000 USA dollari suurune auhinnaraha.