Fury ja Usõk pidid 17. veebruaril Saudi Araabias Riyadhis selgitama välja raskekaalu absoluutse tšempioni, kuid fännid peavad kauaoodatud lahingut veel mõni aeg ootama.

Britt sai treeningul kulmule sügava lõikehaava, mis vajas õmblusi ning teatas reede õhtul, et pole võimeline veebruari keskel ringi astuma.

Võitlusõhtu edasilükkumist kinnitas promootorfirma Queensbury ja selle juht Frank Warren, kelle sõnul on uudis kõigile suur pettumus.

„Kui arstid on Tysoni silma olukorda hinnanud, saame parema ettekujutuse, milliseks kujuneb taastumine,“ sõnas Warren. „Teema usinalt kõigiga koostööd, et uus kuupäev kiirelt paika saada.“

Fury on saadud vigastuse järel muserdatud. „Olin selleks võitluseks kaua valmistunud ja saavutanud suurepärase konditsiooni. Mul on kahju kõigist, kes selle sündmusega seotud on. Teen usinasti tööd, et kiiresti paraneda,“ sõnas ta. „Vabandan kõigi ees, sealhulgas oma meeskonna, Usõki tiimi, sponsorite ja fännide ees. Samuti võitlust võõrustava Saudi Araabia Kuningriigi ees.“