Jaanuari keskel selgusid fännide, mängijate ja ajakirjanike hääletuse tulemused ida- ja läänekonverentsi algviisikud, aga ülejäänud seitse pingilt alustavat meest panid paika treenerid. Läänemeeskonna algviisikuks valiti LeBron James (Los Angeles Lakers), Kevin Durant (Phoenix Suns), Nikola Jokić (Denver Nuggets), Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder) ja Luka Dončić (Dallas Mavericks).

Vägevaid nimeseid leiab ka meeskonna pingilt, sest seitsme valitu sekka jõudsid Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers), Anthony Davis (Los Angeles Lakers), Devin Booker (Phoenix Suns), Anthony Edwards (Minnesota Timberwolves), Stephen Curry (Golden State Warriors), Paul George (Los Angeles Clippers) ja Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves).

Sealjuures jäid läänes tunnustuseta mitu sel hooajal säranud eurooplast. Joone alla jäi Sacramemto Kingsis mängiv leedukas Domantas Sabonis, kelle keskmised näitajad on tänavu 20 punkti, 13 lauda ja kaheksa korvisöötu. Sealjuures on ta tänavu liiga parima lauavõitleja. Kuigi Kings hoiab läänes viiendat kohta, siis telekast vaatab matši ka meeskonna mängujuht De’Aaron Fox.

Sama saatus tabas liiga paremuselt teist lauavõitlejat Rudy Gobert’i (Minneapolis Timberwolves) ning soomlast Lauri Markkaneni. Markkanen on tänavu visanud keskmiselt 24 punkti, võtnud maha üheksa lauda ja andnud kaks korvisöötu, aga samas tema tööandja Utah Jazz pole tabelis kuigi kõrgel.

Ida meeskonna algviisikusse kuuluvad Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers) ja Jayson Tatum (Boston Celtics) ning tagamängijad Tyrese Haliburton (Indiana Pacers) ja Damian Lillard (Milwaukee).

Antud viisikule lisaks pääsesid koosseisu Jaylen Brown (Boston Celtics), Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers), Jalen Brunson (New York Knicks), Bam Adebayo (Miami Heat), Julius Randle (New York Knicks), Tyrese Maxey (Philadelphia 76ers) ja Paolo Banchero (Orlando Magic).