Käesoleva episoodi esimene pool kuulub puhtal kujul PAF Eesti-Läti liiga sündmuste arutelule. Intrigeerivad mängud, eesotsas värskelt peetud vastasseisuga BC Kalev/Cramo – Pärnu Sadam. Erilist tähelepanu saavad kohtumise juures kaks momenti – lõppvaatus ja Kullamäe tehniline.

Räägime viimase paari nädala üleminekutest ning teeme ettepaneku peatreeneri lepingutesse sisse kirjutada paarinädalane puhkus, hooaja sees. Ilma naljata. Kaks näidet käesolevast hooajast annavad selge vihje, et selline klausel lepingutes oleks kasulik mitte ainult treeneritele, vaid ka klubidele.

Teine suur amps saate aruteludes on sel korral NBA.

Seda nii liiga enda kui ka Henri Drelli vaates. Tähetark Kullamäe ennustas, et Drell teeb korvpalliliigas NBA debüüdi läinud ööl, kuid nii nagu podcasti püsikuulajad ja -vaatajad teavad, siis 99% mõne mehe ennustustest lähevad vastu taevast. Nii ka seekord... Ja muidugi müstilised punktisummad, mida jaanuari teises pooles NBA väljakutel nähti. Alla 70-punktilise viskekontserdiga uudiskünnist enam ei ületa.

Veel saavad saates tähelepanu 2025. aasta Euroopa meistrivõistluste valikmängude akna lähenemine ja koondise kandidaatide välja hõikamine, Euroliiga sündmused, Eesti esiliiga debüüdid, meeste karikavõistluste finaali võimalik viimine Saaremaale ja palju muud.

1x
00:00