26-aastane Rashford jäi möödunud nädala reede hommikul eemale võistkonna ühistreeningust. Briti meedia erinevate väljaannete teatel tõi inglane peatreener Erik ten Hagile põhjuseks asjaolu, et on haigestunud.

Küll aga olid juba reede hommikuks ajakirjanduses ja sotsiaalmeedias levima hakanud pildid ning videod sellest, kuidas inglane õhtu varem Põhja-Iirimaal Belfastis pidu pani. Erinevate väljaannete teatel pidutses Rashford neljapäeval 12 tundi järjest ja jõudis hotelli tagasi kell kolm öösel.

Peatreener Erik ten Hag otsustas inglase ajutiselt võistkonnast eemaldada. Pühapäevases FA karikasarja 4:2 võidumängus Newporti üle Rashford koosseisu ei kuulunud.

Esmaspäeva õhtul teatas klubi, et olukord on lahendatud. „Marcus on võtnud vastutuse oma tegude eest. Klubisisene distsiplinaarjuhtum on nüüdseks lõppenud,“ selgitas United avalduses. Maineka väljaande Telegraph teatel määras klubi Inglismaa koondislasele ühtlasi 650 000 naela (761 000 eurot) suuruse trahvi, mis võrdub tema kahe nädala töötasuga.

Unitedi hooaeg jätkub neljapäeval Inglismaa kõrgliiga kohtumisega võõrsil Wolverhamptoni vastu. Teisipäevase avalduse kohaselt on inglane taas ten Hagi valikus tagasi.

Rashfordil on ka platsil käsil keeruline hooaeg. Senise 26 mänguga on tal kirjas neli väravat ning kuus resultatiivset söötu. Võrdluseks, eelmisel hooajal lõi ta kokku 30 väravat ja jagas 11 tulemuslikku söötu.