26-aastase Loubet’ eelmine hooaeg läks suures plaanis aia taha. M-Sportis jõudis ta kümne sekka vaid viiel rallil ning hooaega lõpetanud Jaapani etapil sai tema asemel võimaluse juba Adrien Fourmaux. Tänavu on M-Sporti põhisõitjad Fourmaux ja Gregoire Munster.

Tšiili MM-etapi järel teatas prantslane, et lõpetab koostöö belglasest kaardilugeja Nicolas Gilsouliga, kes varem aastaid Thierry Neuville’ile kaarti luges ja koos temaga 13 MM-rallit võitis.

Loubet’ rallikarjäär jätkub tänavu Škoda Fabia Rally2 masina roolis. Ta teatas sel nädalal, et alustab koostööd kaasmaalase Loris Pascaudiga. Prantslane on varem sõitnud näiteks Gregoire Munsteri venna Charlesi kõrval.

Uus duo teeb avastardi sel nädalal Katari rallil. Tuntumatest sõitjatest on seal kohal norralane Mads Östberg, lätlane Martinš Sesks ja viiekordne Dakari ralli võitja Nasser Al-Attiyah.

Soome portaali Rallit.fi teatel teeb Loubet MM-sarjas tänavu esimese võistluse kaasa maikuus toimuval Portugali etapil. Prantslase sihiks on tänavu ainult kruusarallid.