Lääne-Euroopa kvalifikatsiooniringis osalenud Team Secret pidi Ühendkuningriigis toimuvale võistlusele pääsemiseks 8 võistkonna vahel peetud turniiri võitma. Eesmärgi poole püüdlemine algas edukalt, kui alistati Ukraina meeskond B8 kolmemängulises formaadis peetud vastasseisus 2:0.

Järgmises voorus tuli eestlase kodutiimil vastu võtta aga 1:2 kaotus Entity’lt, mistõttu langeti kaotajate ringi, kust oli veel lootust jõuda finaalturniirile. Secret alustas lootusrikkalt, alistades Ninja Penguins ning liikudes edasi alumise tabeliosa poolfinaali, kus mindi vastamisi brittide Tundra Esportsiga. Pärast Puppey ja tema meeskonna kaotust esimeses mängus peeti maha üle tunni kestnud maratonmatš, millest Secret lõpuks jällegi kaotajana väljus ning minetas sellega oma edasipääsulootuse.

Vastasseisu võitnud Tundra Esports marssis seejärel turniiri võidu poole, alistades 2:0 Entity ning viiemängulises finaalis 3:1 OG, kindlustades sellega pääsu kodusele ESL One Birminghami turniirile, mis leiab aset 22.-28. aprillini.

Clement „Puppey“ Ivanovi ja Team Secretit näeb uuesti võistlustules 25. veebruaril algaval DreamLeague Season 22 turniiril, mille auhinnafondiks on 1 000 000 USA dollarit.