Newcastle võitis aveveerandi napilt 23:21, kuid teise poolaja alguses kärises Keila kaotusseis 15-punktiliseks. Kuus minutit enne kohtumise lõppu juhtisid külalised veel 78:63, seejärel tegi Keila aga vinge spurdi ja viimase minuti eel oli Newcastle peal 84:82. Paraku läksid Keilal otsustavad rünnakud luhta ja lõpuks saadi 84:92 kaotus.

Kodumeeskonna parimad olid Kristo Kasemets 24 ja Kevin Johnson 17 silmaga. Kusjuures kõik kuus käe valgeks saanud Keila mängijat jõudsid kahekohalise punktisummani. Newcastle’i poolelt kerkis üleplatsimeheks Rickey Mcgill, kes kogus 26 silma ja 11 lauapalli. Darius Defoe arvele jäi 24 punkti.

Keila kogus ENBL-i debüüthooajal kaks võitu ja viis kaotust, millega saadi B-grupis kaheksa meeskonna konkurentsis kuues koht. Veerandfinaali pääseb mõlema alagrupi neli paremat. B-grupis on edasipääsu taganud Rumeenia klubil Voluntari (6-1) ja leedulaste Šiauliai (5-1), ülejäänud kaks edasipääsejat selgitavad omavahel Liege (4-2), Zielona Gora (4-2), ja Newcastle (4-2).