Igapäevaselt NBA G-liigas Windy City Bullsis mängiv Drell sõlmis detsembri keskpaigas Chicago Bullsiga kahesuunalise lepingu. Hiljuti sai Bullsi ridades vigastada Patrick Williams, mis tõstis eestlase võimalusi platsile pääseda. Ööl vastu kolmapäeva toimunud kodumängus Toronto Raptorsiga kuuluski ta võistkonna koosseisu, aga NBA debüüti siiski veel kirja ei saanud.

Bulls kaotas koduplatsil toimunud mängu Raptorsiga107:118 (31:27, 32:26, 26:37, 18:28). Chicago resultatiivseimad olid DeMar DeRozan ja Ayo Dosunmu, kes viskasid vastavalt 25 ja 21 punkti.

Bullsi pingil oli neli meest, kes aga täna mänguaega ei teeninud: Drell, Onuralp Bitim, Adama Sanogo ja Terry Taylor. Võitjate kasuks tõi Gary Trent juunior 24 silma.

Drell on varem Chicago klubi eest mänguaega teeninud NBA suveliigas ja hooaja-eelsetes kontrollmatšides. Nüüd NBA põhihooajal pingile saamine annab lootust, et peagi võib unistuste liigas ka debüüt tulla. Seni on Martin Müürsepp ainus eestlane, kes NBA-s platsil käinud.

Eesti korvpallikoondise peatreener Jukka Toijala rääkis möödunud nädalal Delfile, et ääremängija on kahel korral varemgi NBA debüüdile lähedal olnud. „Kaks korda tuli juba Chicagost kutse. Esimesel korral vigastas ta natuke kätt ja teisel korral oli haige. Ühe mängu oleks ta NBA-s juba mänginud. Seal tuleb elada päev korraga. Alati võib kutse tulla, kui keegi haigestub või saab vigastada,“ rääkis Toijala.

Uus võimalus võib avaneda juba täna öösel. Eesti aja järgi ööl vastu neljapäeva kohtub Bulls võõrsil Charlotte Hornetsiga. Bulls (22–26) hoiab idakonverentsis üheksandat kohta, Hornets (10–35) on 13.