Maailma reitingutabelis teisel kohal olev FaZe Clan alustas alagrupi mänge kohmakalt, kaotades esimeses vastuseisus GamerLegionile 0:2 ning langes seetõttu turniiri lohutusmängudesse, kus tuli esialgu vastamisi minna Team Liquidile 1:2 kaotanud Spiritiga.

Spiriti vastu saavutas FaZe veenva 2:0 võidu, alistades vastased mõlemal kaardil seisuga 13:4. Sellega liiguti turniiril edasi ning säilis lootus veel oma alagrupp võita ja pääseda otse finaalturniirile, kuid selleks tuli võtta revanš Liquidile 0:2 kaotanud GamerLegionilt. Esimeses meeskondadevahelises vastasseisus tehtud vead said FaZe’i poolt parandatud ning seisuga 2:1 (13:5, 12:16, 13:5) liiguti edasi alagrupi finaalmängu ameeriklaste Team Liquidi vastu. Võidus GamerLegioni vastu tegi suure töö ära just hiljuti möödunud aasta paremuselt kolmandaks Counter Strike-i mängijaks valitud ropz, kes teenis oma esitustega kõrge 1.42 reitingu, olles sellega ülekaalukalt antud seeria parim esineja.

Finaalmängus Liquidi vastu FaZe enam ei vääratanud ning seisudega 13:11 ja 13:9 tagati 2:0 võit ning koht BLAST Premier Spring finaalturniiril, mis toimub 12.-16. juunini Londonis.

Järgmisel korral näeb Kooli ja FaZe’i võistlustules juba eeloleval laupäeval, mil peetakse esimene mäng aasta esimesel suurturniiril IEM Katowice, kus osaleb kogu maailma paremik.