30. jaanuari „Mehed ei nuta“ peateemad:

- Mida näitas Monte Carlo ralli eelseisva hooaja jõudude vahekordade ja Ott Tänaku tiitlivõimaluste kohta? Kas Thierry Neuville tõestas, et hoopis tema on tiitlinõudleja number üks? Kas kisa uue punktisüsteemi üle oli asjatu - midagi ju katki ei läinud, aga natuke põnevust tuli tegelikult juurde?

- Talispordinädal: Marten Liiv MK-etapil neljas ja ühtlasi võimsa maailmarekordi tunnistaja, Kristjan Ilves kaks korda viies ja hüppevormi pärast frustreerunud.

- Urmas Sõõrumaa rääkis intervjuus Eesti Ekspressile, et ootab, et Eesti Olümpiakomitee presidendikandidaadid juba pea liiva alt välja pistaks ja endast märku annaks. Kes need võiks olla?

- Kas ETV korraldab laskesuusatamist ja jalgpalli propageerides „ajupesu nagu Venemaal“, nagu kirjutas Priit Pullerits, või paneb ajakirjandusõppejõud siin kaarega üle võlli? Milliseid spordiülekandeid ERR peaks näitama?

- „Hinnamuutus on konkreetne ja sellest rongist oleme maha jäänud“ ehk miks pole Eesti korvpalliklubides tänavu säravaid leegionäre ehk miks on klubide eelarved ajale jalgu jäänud?

- Kas Keila korvpallifännid on läinud ülekäte ja mida võtab Peep nende ohjeldamiseks ette?

1x
00:00

Asu „Mehed ei nuta“ jälgijaks:

Vaata veel:

Saate koduleht delfi.ee/mehedeinuta, „Mehed ei nuta“ Facebookis.

Saatejuhtidele saab küsimusi saata Facebookis või meiliaadressil men@delfi.ee.

Kuula kõiki Delfi taskuhäälingusaateid uuenenud Delfi Taskust!