Võõrustajad võitsid avaveerandi 24:18 ja kuigi pärnakad läksid teise poolaja lõpus korraks isegi juhtima, siis poolajapausile mindi Kalev/Cramo 47:40 eduseisul.

Otsustava veerandaja alguses pääses Pärnu uuesti ette ja seejärel kulges punk-punktis heitlus kuni lõpuni välja. Kui kellale oli jäänud 1,2 sekundit ning seis oli 77:77 viigis, saadeti Kregor Hermet vabaviskejoonele. Kuigi ääremängija teine katse ei tabanud, siis allesjäänud ajaga Pärnu normaalselt viskele ei jõudnud ja Kalev sai napi võidu.

Kalevi parimana viskas Mikk Jurkatamm 16 punkti. Hermeti arvele jäi 13 punkti ja kaheksa lauapalli ning Leemet Böckler kogus 13 silma. Pärnu resultatiivseimaks kerkis Troy Barnies 15 punktiga, Siim-Markus Post ja Isaiah Hart lisasid mõlemad 14 silma. Post sai kirja ka kümme korvisöötu.

Kalev/Cramo on Eesti-Läti liigas 22 võidu ja ühe kaotusega liider. Pärast novembrikuist kaotust Prometeile on võidetud koguni 13 mängu järjest. Pärnu on tabelis 9 võidu ja 12 kaotusega 10. positsioonil.

Teistes kohtumistes alistas Rapla Avis Utilitas kodus lisaajal Liepaja 98:89 ning Tartu Ülikool Maks & Moorits tunnistas võõrsil Ventspilsi 92:63 paremust.