Lisaks Lajalile kuulub meestest tuhande parema sekka veel Daniil Glinka (ATP 491.). Kristjan Tamm loovutas aga 255. positsiooni ja on nüüd 1082. tabelireal.

Maailma esireketina jätkab serblane Novak Djokovic, kellele järgnevad hispaanlane Carlos Alcaraz, venelane Daniil Medvedev, Austraalia lahtistel võidutsenud itaallane Jannik Sinner, venelane Andrei Rubljov ning sakslane Alexander Zverev. Taanlane Holger Rune kerkis seitsmendaks, poolakas Hubert Hurkacz kaheksandaks ja ameeriklane Taylor Fritz üheksandaks. Kreeka tenniseäss Stefanos Tsitsipas langes kolme koha võrra kümnendaks.

Eesti parim naistennisist on edetabeli alusel endiselt Kaia Kanepi, kes langes nelja positsiooni võrra 217. kohale. Elena Malõgina on 358. ja Maileen Nuudi 485. tabelireal.

Esikohta hoiab jätkuvalt poolatar Iga Swiatek (Poola), kes edestab valgevenelannat Arina Sabalenkat ja ameeriklannasid Coco Gauffi ja Jessica Pegulat. Kümne parema hulka mahuvad veel Jelena Rõbakina (Kasahstan), Ons Jabeur (Tuneesia), Qinwen Zhang (Hiina), Marketa Vondroušova (Tšehhi), Maria Sakkari (Kreeka) ja Karolina Muchova (Tšehhi).