Kaljulaid oli loosi tahtel esimeses ringis vaba ja võitis seejärel neutraalset sportlast Eldar Allahverdijevit. Kolmandas ringis pidi kaotusega leppima 2022. aasta EMi hõbemedalist, serblane Darko Brašnjović ja Kaljulaid liikus edasi veerandfinaali. Veerandfinaalis kohtus ta Tokyo olümpiapronksi, ungarlase Krisztián Tóthiga, kellega Kaljulaid on varem kolmel korral vastamisi olnud, ja seis oli 2:1 Tóthi kasuks. Tasavägine kohtumine läks lisaajale, kus mõni sekund pärast esimese minuti möödumist anti Tóthile viimane karistus, mis tähendas Kaljulaiule võitu ja pääsu poolfinaali, kus ootas lõunakorealane Gwak Dong-han.

Gwak, endine maailmameister ja OM-i pronksmedalist, kellega Kaljulaid kohtus nüüdseks juba viiendat korda, oli Kaljulaidu varem kolmel korral võitnud. Kaljulaid näitas poolfinaalis küpset ja taktikalist maadlust ning kolmkümmend sekundit enne normaalaja lõppu sai Gwak viimase karistuse, mis lõpetas kohtumise. Kaljulaid jõudis finaali.

Finaalkohtumine Türgi judoka Mihael Žganki vastu kujunes tasavägiseks. Mõlemad sportlased ründasid aktiivselt, kuid normaalaja lõpuks ühtegi hinnet tablool ei olnud. See tähendas, et võitlus jätkus lisaajal. Napilt enne lisaaja teise minuti täitumist andis kohtunik aga Kaljulaiule viimase hoiatuse, mis lõpetas matši Žganki kasuks. Kaljulaid sai võistluse tulemusena esimese grand prix’ medali ja kõvasti OM-i kvalifikatsioonipunkte. Järgmisena osaleb Kaljulaid veebruari esimesel nädalavahetusel Pariisi Grand Slamil.