Panter alustas kohtumist hoogsamalt ning teise kolmandiku keskpaigas juhtisid külalised 3:0. Skoori olid teinud Daniil Fursa, Kevin Parras ja Patrick Kookmaa. Kolmanda perioodi alguses jõudis kodumeeskond aga 3:3 viigini. 1.45 enne kohtumise lõppu viskas Fursa oma teise värava ja Panter pääses 4:3 juhtima. Viimase litri viskas tühja väravasse Rasmus Kiik.

Turniiritabelis on Panter 34 punktiga neljandal kohal. Kaunas City hoiab 21 silmaga seitsmendat positsiooni. Liiga liidriks on Zemgale 48-ga, teine Mogo 39-ga ja kolmas Kurbads 37-ga.

Enne mängu:

Samad meeskonnad kohtusid Kaunases ka laupäeval, tasavägises kohtumises jäid napilt, 3:2 peale tallinlased. Õhtu kangelane oli Eesti koondise vägilase mõõtu kaitsja Saveli Novikov (24), kes tegi kahele esimesele pantrite tabamusele eeltöö ja viskas kolmanda kolmandiku keskel 3:2 võiduvärava. Hea päev oli ka Tallinna klubi väravasuul seisnud kanadalasel Jesse Makajil, kes tõrjus 42-st pealeviskest 40.

HC Panter hoiab Optibeti hokiliigas üheksa meeskonna seas 32 punktiga neljandat kohta. Eesti esiklubi ees on Zemgale/LBTU 48, Mogo/LSPA 39 ja Kurbads 33 silmaga, tallinlaste pühapäevane vastane Kaunas City on 21 punktiga seitsmes.