Kalev võitis kohtumise avaveerandi 19:15 ning haaras poolajaks 41:29 eduseisu. Kolmanda veerandaja järel juhtisid külalised 64:48. Viimasel veerandajal suurendasid kalevlased eduseisu veel nelja punkti võrra.

Võitjate kasuks viskasid Bailey Joel Hardy 26, James Moore 20 ja Brandis Raley-Ross 12 punkti. Võõrustajate parimad olid Artem Kovalov 24 ja Stefan Vaaks 21 punktiga.

Hooaja kolmanda võidu teeninud Kalev kerkis nüüd turniiritabelis eelviimasele ehk 15. positsioonile. Kolme võidu kõrval on neil kirjas 17 kaotust. Viimsi hoiab samal ajal viie võidu ja 18 kaotusega 13. tabelirida. Esikohta hoiab BC Kalev/Cramo 21 võidu ja ühe kaotusega.

Enne mängu:

Viimsi on viie võiduga tabelis 13. kohal ja Kalev/Snabb kahega 16. ehk viimane. „Esimese mängu Kalev/Snabb vastu võitsime ja loomulikult soovime seda ka teistkordselt teha. Võimalikuks saab see siis, kui oleme agressiivsed ja samas distsiplineeritud nii rünnakul kui kaitses. Ootame samuti oma publiku abi, et võit koju tuua,“ tõdes matši eel Viimsi peatreener Valdo Lips.

Kuigi Kalev/Snabb alustas hooaega kahe võiduga, siis kolmandas kohtumises jäid nad Viimsile alla 56:69. Sealt algas tallinlaste kaotusteseeria, mis nüüdseks on veninud juba 17-mänguliseks. Hooaja keskel neli järjestikust võitu noppinud Viimsilgi pole viimased nädalad olnud päris ideaalsed, sest neil on pooleli seitsmemänguline kaotusteseeria.

Kui Kalev on viimastel nädalatel toonud lisajõudu, siis Viimsi on hädas vigastusega. Tõsisemate traumade tõttu ei löö kohtumises kaasa Ron Laanemaa, Aleksander Oliver Hint ega Ken-Martti Reinart, vigastuse tōttu jätab pühapäevase mängu vahele ka Jorgen Rikberg.

Forus spordikeskuses visatakse pall mängu kell 17, kohtumise pääsmed on saadavad Piletitasku keskkonnas.