Tänak läks laupäevale vastu olukorras, kus puhta sõiduga polnud esikolmikut võimalik püüda ning selja taga teda sisuliselt keegi ei ohustanud. Eestlane võitis küll päeva kolmanda kiiruskatse, aga üldiselt ta suuri riske ei võtnud. Päeva lõpetas Tänak neljandal kohal, Thierry Neuville’ist lahutas teda 1.46,9. „Korralik päev, aga ükski kiiruskatse polnud meie poolt suurepärane. Kuid kokkuvõttes polnud paha,“ võttis Tänak esituse kokku.

Sealjuures hommikul tabasid Tänaku Hyundai i20 mootorit samad elektroonikamured, mis kummitasid masinat neljapäeval ehk aeglastes kurvides tegi auto ootamatuid trikke. Nii ei tihanud Tänak lubada, et ta pühapäeval suudab sekkuda kõige suuremasse mängu.

„Ilmselgelt olen maadelnud mootorimuredega, mida me pole suutnud lahendada. Praegu ütleks, et see hoiab meid tagasi. Homme oleneb kõik sellest, milline on seis hommikul,“ märkis meediale Tänak, kes laupäevase neljanda koha eest teenis kümme punkti. Tõsi, need lähevad kirja vaid juhul, kui täna jõuab pühapäeval ralli finišisse.

Kuid ka pühapäeval teenib päeva parim sõitja seitse punkti ning lisaks saab punktikatse parim viis silma. Tänaku sõnul mitmes mõttes hakkab homme kõik nullist. „Peame ka homme punkte teenima ja peame vaatama, mida teised teevad,“ lisas Tänak. „Ma ei tea, kas saame auto korda. Probleemi otsitakse ja asjast proovitakse aru saada, aga veel pole teada, kas leitakse ka lahendus. Probleem on olnud läbi nädalavahetuse.“'

Pühapäeval on kavas kolm kiiruskatset, punktikatse saab lähte kell 13.15.